Content sliders zijn een leuke manier om meerdere content in één element op je website te laten zien. Voordeel van jQuery content sliders is dat je ze ook met je iPhone kan bekijken omdat er geen gebruik gemaakt wordt van Flash.

Easy Slider

Easy Slider bij RAF projecten

Easy Slider bij RAF projecten

Een simpel gecodeerde slider, volledig aan te passen met CSS en eenvoudig te implementeren voor gebruik in WordPress. Ik heb deze slider op www.rafprojecten.nl geïmplementeerd. Meer voorbeelden en een download link zijn te vinden op cssglobe.

Sliding Boxes

Sliding Boxes uitgelegd

Sliding Boxes uitgelegd

Met Sliding Boxes kan je een element over een afbeelding laten verschijnen. Deze plugin heb ik voor www.wcba.nl gebruikt en geschikt voor WordPress gemaakt. Uitleg over deze slider kan je vinden op BuildInternet.

AnythingSlider

 

AnythingSlider

AnythingSlider

Met AnythingSlider, de naam zegt het al, kan je alles in de slider toevoegen. Waar bovenstaande sliders geschikt zijn voor tekst óf foto´s, kan je met AnythingSlider zowel flash (Youtube), als tekst, als afbeeldingen toevoegen. Een demonstratie en downloadlink op css-tricks.com.

Featured Slider

Featured Slider

Featured Slider

Featured Slider geeft de mogelijkheid bepaalde content extra aandacht te geven. Het effect is hetzelfde als op Voetbal International, maar dan zonder Flash. Een demo en tutorial zijn te vinden op webdeveloperplus.

Reageer: